maandag 21 april 2008

Jeugd Jupiter Badmintonners bij Regiokampioenschappen!

Drie spelers van Jupiter Badminton hebben deelgenomen aan de Regio Jeugd Kampioenschappen van de Regio Noord welke op 16 februari in Veendam gehouden werden.

Bryan Visscher speelde zijn enkelpartijen tegen spelers uit de eerste klasse. Het waren dan ook pittige partijen, er werd goed strijd geleverd, helaas zonder resultaat voor Bryan. Samen met Reitse Terpstra speelde Bryan de dubbelpartijen. De eerste partij wonnen ze knap
(21-13/21-16). De tweede wedstrijd werd verloren, waardoor ze geen plek in de halve finale wisten te bereiken.
Julian Visscher moest ook zijn uiterste best doen om punten te scoren en verloor helaas alle sets, hij speelde ook tegen spelers uit de eerste en tweede klasse. De dubbels speelde hij met Erwin Haverkort van BC Bedum. Helaas konden zij geen partij winnen.
Reitse speelde een zware driesetter en was bij één van de verloren sets dicht bij winst (21-23), ook hij moest het opnemen tegen eerste klasse spelers.

De drie genoemde jeugdspelers kwamen dit seizoen in een combinatieteam met BC Bedum uit in de competitie in de derde klasse en promoveerden naar de tweede klasse. Ondanks het wat te hoge niveau van dit toernooi gingen de spelers tevreden over hun spel en een ervaring rijker weer richting Winsum.

Geen opmerkingen: